a
Samenwerkingen

Samenwerkingen

Samen zorgen
dat het werkt.

Bij Liberein “doen we het samen”. We organiseren de zorg voor onze cliënten samen met familie, verzorgers, de gemeente en andere organisaties. Samen zorgen we voor een fijn en gezond werkklimaat waar leren en ontwikkelen de norm is en waar je jezelf kan zijn.

Ontdek de zorgweek
Samen staan we sterker

De afgelopen jaren heeft Liberein als partner en oprichter gefungeerd in verschillende samenwerkingsverbanden. We nemen een actieve rol in binnen het regionaal netwerk. We werken aan duurzame relaties met onder andere collega-zorgorganisaties, ziekenhuizen, huisartsen, gemeenten, opleidingsinstituten, kenniscentra, regionale netwerken en andere partners. Wij vinden het belangrijk om deze samenwerkingen te behouden en te bestendigen. Samen staan we sterker.

Zorgschakel Enschede

Liberein is aangesloten bij Zorgschakel Enschede. Zorgschakel Enschede is een coöperatie van vier zorgorganisaties: De Posten, Liberein, Livio en Manna. Zorgschakel Enschede levert hoogcomplexe en laagfrequente zorg in de regio Enschede, Haaksbergen, Eibergen en Neede. Klik hier voor meer informatie over Zorgschakel Enschede.

D-ZEP Alliantie

D-ZEP Alliantie Twente is een regionaal expertisecollectief met specialistische kennis waar het gaat om mensen met Dementie en Zeer Ernstig Probleemgedrag. Binnen D-ZEP Alliantie Twente werken Carintreggeland, Liberein en TriviumMeulenbeltZorg intensief samen met betrekking tot het begrijpen van zeer ernstig probleemgedrag bij mensen met dementie. Klik hier voor meer informatie over D-ZEP Alliantie Twente.

UNO-UMCG

Liberein is een van de 20 organisaties die lid is van het Universitair Netwerk Ouderenzorg van het UMCG (UNO-UMCG). Als lid leveren wij een bijdrage aan wetenschappelijk onderzoek en maken we gebruik van uitkomsten van wetenschappelijk onderzoek (Evidence Based Practice) als input voor de verbetering van onze zorgverlening. Het doel van het UNO-UMCG is om de kwaliteit van de ouderenzorg te verbeteren door gezamenlijk onderzoek te doen en door kennis te delen en toe te passen in de praktijk. Klik hier voor meer informatie over UNO-UMCG.

Technologie & Zorg Academie

De Technologie & Zorg Academie (TZA) Twente is een coöperatieve vereniging van (zorg) ondernemers, overheid en onderwijs, waarbij Liberein aangesloten is. Liberein is actief bezig met de implementatie van zorgtechnologie in de praktijk – de TZA biedt hierin onder andere begeleiding en goede voorbeelden. Klik hier voor meer informatie over de TZA.