Werken bij

Ga je voor standaard zorg of voor liefdevolle zorg?

Bij Liberein streven we er naar om mensen die zorg nodig hebben het beste te bieden en een gelukkig gevoel te geven. Samen een bosje bloemen op de vaas zetten. Even babbelen bij de koffie. Of gewoon gezellig de dag doornemen. Liefdevolle zorg. Basis voor geluk. Daar gaan we voor bij Liberein!

Liberein is een organisatie waarin vanzelfsprekend zorg voor de cliënt en zorg voor de medewerkers centraal staat. Liefdevolle zorg. Basis voor geluk.

Dit betekent onder andere dat wij je graag faciliteren in een scholingsprogramma op basis van jouw behoeften en wensen. Binnen onze organisatie staat innoveren en kwaliteitsverbetering hoog op de agenda. Dit geeft jou de ruimte om hier actief over na te denken met andere collega’s. Naast innovatie zijn er tevens kansen voor wetenschappelijk onderzoek. Ook een aangename werksfeer vinden wij van groot belang. Onder prettige werkomstandigheden werkt iedereen immers beter.

 

Vitaliteit en ontwikkeling

Wij bieden je een dynamische werkomgeving en hebben daarnaast jouw vitaliteit en ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Wij ondersteunen je om “Fit voor jouw werk” te blijven door vele activiteiten met collega’s te organiseren zoals bijvoorbeeld workshops Mindfulness, stoppen met roken, Yoga, schaatsclinics, hardlopen of Nordic Walking, maar ook stimuleren wij dat je je kunt ontwikkelen door opleidingen te volgen of leerervaringen op te doen.

 

 

CAO Verpleging, Verzorging & Thuiszorg

Je valt onder de CAO VVT (Verpleging, Verzorging & Thuiszorg). Daarnaast kun je een beroep doen op het MeerKeuze Systeem Arbeidsvoorwaarden (MKSA).