Werken bij

Kom werken in de dynamische wereld van de ouderenzorg

Dynamisch? Zorgen voor ouderen? Jazeker! Ouderen hebben een heel leven achter de rug, met prachtige verhalen om van te leren. Hun zorgvraag is complex, waardoor jouw kennis en vaardigheden flink op de proef worden gesteld. Een verslechterde gezondheid maakt ouderen kwetsbaar. Maar hoe mooi is het dan, als jij ze kunt helpen om hun kracht te vinden. En zoveel mogelijk het leven kunt laten leiden, zoals zij dat zelf wensen.

Bij Liberein krijgen bewoners en cliënten alle ruimte voor hun eigen leefstijl en zelfontplooiing. Ook ouderen moeten immers hun dromen en ambities kunnen waarmaken. Kom jij ons daarbij helpen? En maak je bij ons jouw dromen en ambities waar?

 

Vitaliteit en ontwikkeling

Wij bieden je een dynamische werkomgeving en hebben daarnaast jouw vitaliteit en ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Wij ondersteunen je om “Fit voor jouw werk” te blijven door vele activiteiten met collega’s te organiseren zoals bijvoorbeeld workshops Mindfulness, stoppen met roken, Yoga, schaatsclinics, hardlopen of Nordic Walking, maar ook stimuleren wij dat je je kunt ontwikkelen door opleidingen te volgen of leerervaringen op te doen.

 

CAO Verpleging, Verzorging & Thuiszorg

Je valt onder de CAO VVT (Verpleging, Verzorging & Thuiszorg). Daarnaast kun je een beroep doen op het MeerKeuze Systeem Arbeidsvoorwaarden (MKSA).

Vacatures

Wil je graag werken bij Liberein? Bekijk hier onze actuele vacatures.

Lees verder

Vakantiewerk

Op zoek naar een vakantiebaan in de zorg? Volg je een opleiding in de zorg en heb je stage-ervaring in de ouderenzorg? Ook zoeken wij studenten voor onze restaurants. Meld je aan en wordt een van onze vakantiekrachten!

Lees verder

Vrijwilligerswerk

Ontdek de vele mogelijkheden van vrijwilligerswerk! Creatief bezig zijn, zingen, bewegen, tuinieren, lezen in de bibliotheek, een filmpje kijken in de bioscoop of gezellig…

Lees verder

Vacatures voor vrijwilligers

Wij maken graag gebruik van uw talenten of bijzondere hobby’s! Een wandeling maken, een praatje, of een spelletje spelen. Wij zijn altijd op zoek…

Lees verder