Over ons

Missie
Liberein biedt professionele zorg voor alle oudere mensen die dat nodig hebben in de gehele keten van zorg, behandeling, welzijn, services en wonen.

Visie
Liberein heeft professionals die met passie uit hun hart, liefdevolle zorg bieden aan de medemens, die ze met hun hoofd en handen concreet maken en daarmee bijdragen aan het geluk van de cliënt, die zelf de regie houdt over zijn/haar eigen leven.

 

De betekenis van het logo Liberein

Perfect passend bij elke levensfase
De basisvorm van het logo stamt af van de Nautilusschelp van een inktvis. De schelp groeit vanaf de geboorte mee met het organisme en toont elk moment de vorm die het best bij de levensfase van de bewoner past.

Functionele woning
Bovendien is het een functioneel huisje: de schelp bevat een serie luchtkamers waarmee het dier zijn drijfvermogen en mobiliteit regelt. De laatst gevormde kamer dient als woonruimte voor het dier.

Zowel vorm en functie staan zo symbool voor de woonruimten en zorgverlening (thuiszorg, wonen of als verzorgingshuis) die Liberein aan haar cliënten biedt.

Het is weliswaar een nieuw huis, maar moet voelen als het comfort van het eigen thuis en krijgt een plus door de betrokken medewerkers die de cliënt liefdevol verzorgen om daarmee een basis te leggen voor het geluk bij die cliënt. Daar wordt de medewerker zelf ook gelukkig van.