a
Vrienden van Liberein

Vrienden van Liberein

Verras met uw donatie

De Stichting Vrienden van Liberein zetten zich in om wensen van cliënten mogelijk te maken. Wensen die zorgen voor een glimlach en die vaak ook duurzaam zijn. “Als ik twee mensen vrolijk zie fietsen op de duo-fiets die we hebben geschonken, dan word ik daar heel blij van”, aldus een van de bestuursleden. De wensen worden mogelijk gemaakt door uw donaties.

Wilt u donateur worden? Download de donateurskaart Vrienden van Liberein, vul hem in en stuur hem op. U kunt ook een donateurskaart invullen bij een van de recepties. De cliënten van Liberein zijn u dankbaar!

Vrienden van Liberein donateurskaart

Ieder bestuurslid met eigen talenten en kwaliteiten
Ieder bestuurslid draagt, met zijn of haar eigen talent en kwaliteiten, een steentje bij om geluk te kunnen brengen bij de cliënten, maar ook bij medewerkers en vrijwilligers voor een lach te zorgen. Zo wil Marijke Hoomans bijvoorbeeld graag het aanspreekpunt zijn voor de medewerkers binnen de organisatie en er op toe zien dat de donaties ten goede komen aan de cliënten. Jan Meinsma ziet het wel zitten om een schaaktoernooi te organiseren waar bezoekers, tegen betaling, simultaan kunnen spelen tegen de toppers. Een ludieke manier om extra geld op te halen.

Heeft u een vraag?

Neem dan contact met ons door een e-mail te sturen naar: vriendenvanliberein@gmail.com