a
Mantelzorgers & vrijwilligers

Mantelzorgers & vrijwilligers

Het zit in
wat je geeft.

Onze mantelzorgers en vrijwilligers zijn van onschatbare waarde. Niet alleen voor degene wie ze zorg bieden. Ook voor ons als organisatie. Samen dragen we de verantwoordelijkheid voor de cliënt. Door te helpen bij wat hij of zij niet meer kan. Maar ook door juist te stimuleren om zo veel mogelijk zelf te doen. Want juist daar krijgen we allemaal energie van.

Mantelzorger bij Liberein.

Mantelzorg hoeft niet te stoppen als je partner, ouder, familielid of bekende bij ons komt wonen. Integendeel! We stimuleren een goed samenspel tussen de cliënt, mantelzorger en de professional. Wil jij je steentje bijdragen? Daar zijn we juist heel blij mee.

Ik ben mantelzorger bij Liberein
Vrijwilliger bij Liberein.

We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die iets willen betekenen voor de medemens. Misschien ben je gek op koken of sta je graag in de tuin. Ons vrijwilligerswerk kent verschillende vormen en maten. We gaan uit van wat onze cliënt nodig heeft en natuurlijk: wat bij jou past.

Ik ben vrijwilliger of wil vrijwilliger worden bij Liberein
Maatschappelijke stage bij Liberein.

Zoek je een plek voor je maatschappelijke stage? Verspreid over onze locaties en ontmoetingscentra bieden we elk jaar een aantal opties. Van helpen bij de bingo tot een wandeling door de tuin… er is genoeg te doen. Let wel: de plekken zijn niet eindeloos. Laat dus op tijd van je horen!

Ik wil mijn maatschappelijke stage doen bij Liberein